Etkinlikler
.

EDİRNE İL EMNİYET MÜDÜRÜ KURT ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

                      EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

      BASIN BÜLTENİ

TARİH: 01.11.2018

SAYI:01

       EDİRNE İL EMNİYET MÜDÜRÜ KURT ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

        “ EDİRNE HUZURLU SAKİN BİR KENT BU ŞEHİRDE YAŞAMANIN KIYMETİNİ BİLİN”

                  Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Üniversite gençliğine öğütler vererek ''Önünüze fırsat treni bir kere gelir. Tereddüt ederek fırsatları kaçırırsanız o tren gider “ dedi.

                   Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu  tarafından hazırlanan “ Kültür Buluşmalar” etkinlikleri   çerçevesinde Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt üniversite gençliği ile bir araya geldi.

                  Dün (31 Ekim 2018 )saat 14.30 da üniversitenin Ali Kuşçu Eğitim binasında yüksekokul müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler , öğretim görevlileri ve öğrencilerin bulunduğu toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt kendi özgeçmişinden de örnekler sunarak, gençlere öğütler verdi.

                 Ali Kemal Kurt “ Gençler önünüze fırsat treni bir defa gelir tereddüt edip risk almazsanız fırsatları kaçırırsınız ve o tren gider başka şansınız kalmaz , bende hayatımda bazı trenleri kaçırdığımı  çok sonra fark ettim, çok temkinli davranırsanız  bazı fırsatları kaçırmış olursunuz, gözünüzü karartın '' dedi.

                Edirne de olmanın önemine değinen Kurt “ Fırsatlarını değerlendirin, sınırdayız balkan turu yapın görgünüzü bilginizi arttırın. Oradakiler ne yapıyor diye bakın bundan çekinmeyin” diye belirtti.

            Gençleri empati yapmaya çağıran Emniyet Müdürü Kurt “ Empatiyi hayatınızın her kademesinde uygulayın iş hayatında , trafikte,  özel hayatınızda empati yapmayı şiddetle tavsiye ederim. Yabancı dil öğrenin, kitap okuyun , sosyal etkinliklere katılın kişiliğinizi geliştirin “ diyerek  .Edirne’nin güvenli ve huzurlu bir şehir  olduğunu Edirne de yaşamanın kıymetini bilinmesi gerektiğini terör örgütlerinin Edirne de bulunmadığını ancak örgüt olarak bulunmamasına rağmen tek tük olduğunu onları da izlediklerini belirtti.

                    Öğrencilerin video aracılığıyla sorularını yanıtlayan İl Emniyet Müdür polisin kaba üst aramasını her an yapabileceğini, bayan polislerin gecede çalışabildiğini, polisin kanunlar çerçevesinde hareket  ettiğini  söyledi.

                           Ali Kemal Kurt ‘a Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler teşekkür plaketi sunarken organizasyonda görev alan Halkla İlişkiler Programı öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resim

Ek Resimler
Bu içerik 07.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 704 kez okundu.