112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN İLK YARDIM EĞİTİMİ

Üniversitemiz Sosyal Hizmetler Topluluğu etkinlikleri kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından 10 Aralık 2021 tarihinde okulumuz Sosyal Hizmetler programı ile Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencilerine “112 Acil Çağrı Numarasının Bilinirliğinin Arttırılması” için tanıtım yapılıp ilk yardım eğitimi semineri düzenlendi.

Okulumuz Müdürü Doç. Dr. Mustafa HATİPLER ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü İsmail ÖZTUNA’nın katılımıyla gerçekleşen programda eğitim, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan İlk Yardım Eğitim Merkezi’nin ilk yardım eğitmenleri Emine AYDIN ÖZGÜR ve Ayten SÜNETÇİLER tarafından uygulamalı olarak verildi.

İsmail ÖZTUNA, öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programlarının okulumuzda devam edeceğine dair söz verdi.

Resim

Bu içerik 23.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 652 kez okundu.