Etkinlikler
.

13. KÜLTÜR BULUŞMASI

                      EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

      BASIN BÜLTENİ

TARİH: 14.3.2019

SAYI:5

YAZGAN’DAN ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNE TAVSİYE  ‘ RİSK ALIN, KENDİNİZE GÜVENİN  HEDEFLERİNİZ OLSUN  ‘

             Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, üniversite öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak, risk almaları gerektiğini belirtti.

             Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen kültür buluşmalarının 13. Konuğu iş adamı Orhan Yazgan oldu. Yüksekokulun  toplantı salonunda dün  ( 13 mart 2019) saat 14.00 da başlayan konferansı kalabalık öğrenci topluğu izledi.  

            Konuşmasına  kendi hayatından anekdotlarla başlayan Orhan Yazgan gençlere, risk almadan hayatta başarılı olamayacağını  ticaret de siyaset de yapılacaksa risk alınması gerektiğini  belirterek “ risk alarak ilerleyebilirsiniz “dedi,

          Kitap okumaları gerektiğini kitabın insanı farklılaştırdığına da değinen  Yazgan,  kitap okuyan insanın dünyayla bağının gelişeceğine  diyerek üniversite öğrencilerine öğütlerde bulundu. Yazgan, konuşmasında “Başarının bir sırrı yoktur. Sizlerle bir şeyler paylaşabiliyorsam konuşabiliyorsam kendimi ifade edebiliyorsam bu bir başarıdır. Kendinize güvensizlik duymayın, kendinize inanın ve şuan ki bulunduğunuz şartların kıymetini bilin, biz daha zor şartlardan bu günlere geldik ’diyerek, kendisinin de bu sıralardan geçtiğini belirtti.   

       Konferans daha   sonra İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü  Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda  ve  Baran Yazgan’a,  Orhan Yazgan’a okul adına plaket verdiren, Edirne Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler,  Yazgan’ın iş adamı kimliğin yanı sıra iyi insan olmanın özelliklerini taşıdığını, üniversite öğrencilerine derslerin yanı sıra  hayata dair bilgiler vermek amacıyla  kültür buluşmaları düzenlediklerini belirterek, ‘ Sayın Yazgan rol model kimliği ile Edirne’ye hizmet eden insanlarımızdandır, kendisi  alanında başarılarının yanı sıra insani özellikleri ile de kişiliğinden  ödün vermeyen, vefa sahibi çizgisi olan, hayatla mücadele ederken  asla çizgisinden  sapmayan  bir insandır” dedi.

        Konferans sonrası organizasyonda görevli hocalar ve öğrencilerle  hatıra fotoğrafı çekildi.

       

Ek Resimler
Bu içerik 14.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 683 kez okundu.