2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVLARI

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Uygulaması

1-    2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde ara sınavların Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunun almış olduğu karar gereğince “ödev uygulaması” şeklinde yapılmasına; öğretim elemanlarının ödev konuları ve değerlendirme kriterlerini 6-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında e-ders platformundaki ara sınav uygulama bölümüne yüklemesine,

2-    Öğrencilerin 22 Mayıs tarihine kadar, her bir ders için sistemde yer alan ödev uygulamaları istenilen şekil ve içerik şartlarını yerine getirerek pdf ya da docx. formatında “eders.trakya.edu.tr” adresindeki ara sınavla ilgili alana yüklemeleri gerekmektedir.
3-    Belirtilen süre içerisinde yükleme yapmayan öğrenciler sınava girmemiş sayılırlar.

4-    Ödev uygulamalarının notlandırılmasında öğretim elemanlarının önceden ilan edilen değerlendirme esaslarına göre notlandırma yapılacağından; öğrencilerin bu esasları dikkate alarak ödevlerini hazırlamaları gerekmektedir.

Bu içerik 04.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1210 kez okundu.