2019-2020 AKADEMİK YILI YAZ DÖNEMİ STAJLARI

Yüksekokulumuzda 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz döneminde sınırlı kalmak kaydıyla mezun durumda olan öğrenciler için stajlar ödev olarak yapılacak olup başvuru formu ektedir.

*Staj başvuruları değerlendirilip staj yapması uygun görülen öğrenciler Yüksekokulumuz internet sitesinde ilan edilecektir.

*Başvuru formu elle yada bilgisayar ile doldurulukduktan sonra çıktısı alınarak imzalanıp pdf formatına çevrilerek Yüksekokulumuz esosbilmyo@trakya.edu.tr adresine gönderilecektir. (Taramalar PDF formatında ve tarayıcıdan olmalı)

*Sitede ilan edildiği şekilde dilekçesini göndermeyen öğrencilerin dilekçeleri işleme alınmayacaktır

*Cep telefonu ile resim olarak gönderilen fotoğraflar çıktısı alınamadığından kabul edilmemektedir.

Bu içerik 09.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3490 kez okundu.