AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ, SOSYAL HİZMETLER PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, 21 Ekim 2021 tarihinde okulumuz Sosyal Hizmetler Programı öğrencilerine konferans verdi.

Programda, Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler ve öğretim elemanları da hazır bulundu.

Konuşmasında, bu yıl ilk kez öğrenci kabul eden Sosyal Hizmetler programımızın yetiştireceği meslek elemanlarının pek çok alanda nitelikli personel ihtiyacını karşılayacağını belirten Özbaş, toplumda yardıma muhtaç olan her bir bireyin zaman içerisindeki değişimi ve gelişimi için toplumsal olarak çözüm üretecek, bu sorunların çözülmesi için gerekli kurumlar aracılığı ile çalışmalar yapacak gençlerin böylelikle çağımızın en önemli ihtiyaçlarını gidermede öncü rol üstleneceklerinin altını çizdi.

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Özbaş’a Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler tarafından plaket takdim edildi.

ResimResimResim

Bu içerik 28.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 617 kez okundu.