BALKAN RESSAMLARI EDİRNE SBMYO’YU ZİYARET ETTİ

Uluslararası Balkan Sempozyumu kapsamında Balkanların çeşitli yerlerinden Edirne’ye gelen resim sanatçıları Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Okul müdürü Prof. Dr. Mustafa Hatipler tarafından ağırlanan ressamların eserlerinin sempozyum çerçevesinde 7 Mart 2024 Perşembe günü açılacak olan ‘Balkan Ressamlarının Fırçalarından Edirne’ adlı sergide katılımcılar ile buluşacağı belirtildi.

Uluslararası Balkan Sempozyumu’nun başkanlığını da üstlenen Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Edirne’yi resmeden sanatçıları okullarında misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Resim sergisinin açılışının Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın da konuşmacı olarak katılacağı sempozyumun açılış töreni öncesinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği bildirildi.

Bu içerik 05.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 139 kez okundu.