EDİRNE SBMYO’DAN CUMHURİYETİN 100. YILI KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, ‘100. Yılında Son İmparatorluğumuzdan Milli Devlete Uzanan Yol: Cumhuriyetimizin İlan Süreci’ isimli konferansa ev sahipliği yaptı. Konferans ‘Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yılı Etkinlikleri’ kapsamında 17 Ekim Salı günü Edirne SBMYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Edirne SBMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Bülent Atalay’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecine dair konferansıyla sürdü. Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Atalay’ın Edirne SBMYO öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından ilgiyle takip edilen heyecan verici anlatımı büyük bir alkış ile son buldu. Konferans Öğretim Üyesi Dr. Bülent Atalay’a takdim edilen armağan ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bu içerik 18.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 305 kez okundu.