EDİRNE SBMYO'DAN İLETİŞİM VE ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarına yönelik bir eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. “İletişim ve Etkili Sunum Teknikleri” başlıklı eğitim 12 Mayıs Perşembe günü Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasında düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Edirne SBMYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Edirne SBMYO Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulundukları eğitim programı, Doç. Dr. Mustafa Hatipler’in iletişimin hayatımızdaki anlam ve önemine ilişkin değerlendirmesi ile başladı. Eğitim akışı, Edirne SBMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Dr. Zuhal Demir’in beden dilinin etkili iletişimdeki yerine dair sunumu ile sürdü. Program, aynı öğretim programında görevli bulunan öğretim görevlisi Erman Trak’ın etkili iletişim becerileri konulu konuşması ve stres ve öfke kontrolü konularına ilişkin olarak Edirne SBYMO Sosyal Hizmetler Programı Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Sena Daşkıran tarafından verilen bilgilerle son buldu.
Bu içerik 18.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 485 kez okundu.