EDİRNE SBMYO WEB KOMİSYONU TOPLANDI

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na ait web sitesinin içerik yönetimi konusunda görevlendirilen akademik ve idari personelden oluşan komisyon 18 Ekim 2022 tarihinde bir araya geldi. Komisyon toplantısında üyelerin görev dağılımlarının gerçekleştirilmesinin yanı sıra site içeriğinin geliştirilmesi ve içerik kalite standartları konuları masaya yatırıldı. Toplantıda özellikle öğrencilere yönelik duyuru ve bilgilendirmelere dair içerik üretimi ve bunların ilanı konusunda komisyon üyelerine düşen görevler ele alındı. İç ve dış tüm paydaşların Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleşen etkinliklerden haberdar olmalarının sağlanması için gereken haber içeriği üretimine ilişkin ayrıntıların da karara bağlandığı komisyon toplantısı ilgili tutanağın imza altına alınmasıyla son buldu.

Resim

Bu içerik 20.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 281 kez okundu.