Etkinlikler
.

EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MYO’DA KONFERANS

         Şahinler Holding bünyesinde Edirne’de faaliyetine devam eden Modavizyon A.Ş. Genel Müdürü Sayın Turgut BAKIR, 18 Aralık 2019 Çarşamba günü Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda konferans verdi.
     
        Konferansa T.Ü. Genel Sekr. Yrd. V. Ahmet SEZGİN, Edirne Sosyal Bilimler MYO müdürü Doç. Dr. Mustafa HATİPLER, Okul Akademik ve İdari Personelinin yanı sıra öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

      Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı Öğr.Gör. Selçuk DURANLAR’ın katkıları ile düzenlenen bu konferansta, Modavizyon A.Ş. Genel Müdürü Turgut BAKIR, öğrencilerin iş başvurularında nelere dikkat etmesi gerektiğine ilişkin bilgiler verirken “Öğrenci arkadaşlarımız mutlaka görüşmelere gelirken giyiminize ve kendinize önem verecek şekilde gelin ve samimi görünün, mutlaka işyerlerini ziyaret edin ki o meslek hakkında bilginiz olsun” dedi. Özellikle  de “elinizdeki cep telefonlarını yabancı dili öğrenecek biçimde kullanın, dil bilginizi geliştirin ve stajlarınızı mutlaka aktif olarak gerçekleştirin” dedi. Soru cevap şeklinde gerçekleşen konferansta öğrencilerin oldukça mutlu olduklarını ve özellikle iş görüşmelerinde neler yapması gerektiği konusundaki soruları ile devam edildi.         
       
       Günün anısına öğrenciler adına çiçek takdiminden sonra teşekkür konuşması yapan Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Doç.Dr. Mustafa HATİPLER, “ Sayın Turgut BAKIR’ın değerli vakitlerini ayırıp bize bu konferansı vermesinden dolayı çok mutlu olduk, kendisi Edirne için çok önemli katkılar yapmıştır. Bize tecrübelerini anlatması, öğrencilerimizi bu bilgiler ışığında yönlendirmesi önemli kazançtır” ifadesinde bulunmuştur.
Ek Resimler
Bu içerik 19.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 686 kez okundu.