FAİKA ERKURT ÖZEL EĞİTİM OKULUNDAKİ 14 ÖĞRENCİNİN SAÇ BAKIMLARI YAPILDI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü uygulama etkinlikleri çerçevesinde özel eğitim gören 13 öğrencinin saç bakımları yapıldı.

Faika Erkurt Özel Eğitim İlkokulunda bugün (03.05.2018 ) saat 10.30 da düzenlenen organizasyonda çocuklar bahar konulu resimler çizerek beklerken,  kuaförler eşliğinde de 8 kız ve 6 erkek öğrencinin saçları şekillendirildi. Etkinliğin sonunda saçları şekillendirilen çocuklara kişisel bakım hediyeleri dağıtıldı. Bade Su Karakaş, Eda Özel, Ayşe Örs, Simay Sağlam, Umut Efe Akıllı, Gülçin Zaim, Baran Çelik, Elif Naz Tiftin, Şehit Abdulfettah, Egemen Güldal, Sebahat Nekrita, Aydın Sepetçi, Abdurrahman Irmak, Uğur Özkan‘ın saçları,  Halk eğitim merkezi kuaförlük bölümü öğrencileri Ebru Özenç, Evin Tekin, Tuğba Toğcu ve Nuray Doğan tarafından özel bakım uygulandı.

Organizasyon sorumluları  Serap Odabaş, Liva Nur Öztürk, Ceren Sayan, Fatma Yasemin Kayatürk, Ayşenur Çakıroğlu  özel çocuklara güzel bir gün geçirtip kişisel bakımlarını sağlamak amacıyla etkinliği düzenlediklerini  belirterek  ‘‘ katkılarından dolayı  Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yüksel Yazıcı ve İbrahim Biga’ya , Okul Müdürü Necat Açar ’a , Müdür Yardımcılarımız Emine Esra Madalı ve Yavuz Karacaya , Edirne Halk Eğitim Müdürü Recep Kozana , Halk Eğitim Merkezi Kuaför Bölümü Hocası Aslı Polat’ın Öğrencilerinden Ebru Özenç, Evin Tekin, Tuğba Toğcu ve  Nuray Doğan’a , Faika Erkurt İlkokul Hocalarına ve Öğrencilere teşekkür ediyoruz ’’dediler.

Etkinlik sonunda çocuklara kişisel bakım araçlarından oluşan hediyeler verildi.

Bu içerik 03.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 752 kez okundu.