FOTOĞRAF SANATÇISI ŞENGÜL EDİRNE SBMYO ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Edirne Sosyal Bilimler MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri fotoğraf sanatçısı Enver Şengül ile bir araya geldi. 17 Mayıs Salı günü Edirne SBMYO Turizm ve Uygulama Merkezi’nde gerçekleşen ‘Kitle İletişimi ve Fotoğrafçılık’ başlıklı tecrübe paylaşımı buluşmasında öğrenciler Şengül’ün meslek ve sanat yaşamından kesitleri dinledi.

Fotoğraf sanatçısı Enver Şengül’ün Edirne SBMYO öğrencileri ile buluşması öğrencilerin basın ve halkla ilişkiler alanlarında Trakya Üniversitesi Rektörlüğü dahil farklı kurumlarda çeşitli görevler üstlenmiş olan Şengül’ün meslek yaşamına dair verdiği bilgilerle başladı. Etkinlik, fotoğrafın tarihçesi, fotoğraf kavramının iletişimsel ve sanatsal boyutu ve başarılı bir fotoğraf için dikkat edilmesi gereken temel hususlara ilişkin sunumla devam etti. Şengül’ün kişisel fotoğraf arşivinden bazı örneklerin yer aldığı müzik eşliğindeki görsel sunumların ardından sanatçı öğrencilerin soruların yanıtladı. ‘Kitle İletişimi ve Fotoğrafçılık’ konulu buluşma Edirne SBMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Erman Trak’ın sanatçı Enver Şengül’e Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler adına sunduğu teşekkür plaketiyle son buldu.

Bu içerik 03.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 362 kez okundu.