Etkinlikler
.

“GÖR BENİ, DUY BENİ” AŞIK VEYSEL’İ ANMA GECESİ PROGRAMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin Halkla İlişkiler Uygulama-Örnek Olay dersi kapsamında bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirdikleri “Gör Beni, Duy Beni” adlı etkinlik, 21 Kasım 2022 tarihinde Devlet Konservatuvarı Eğitim Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Merkezi Müdürü Doç. Dr. Semiha Kartal, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, İl Gümrük Müdürü Hayati Demir, çok sayıda akademisyen, öğrenci ve müziksever katıldı.

Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler açılış konuşmasında, sosyal sorumluluğun önemine değinerek, böyle bir çalışmayı gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise sanatın önemine değinerek, bu gecede bulunmanın kendisine vermiş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özel gereksinimli bireylere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen gecede, programın tamamı Öğretmen Hülya Aykutlu Adalı tarafından Türk İşaret Dili ile tercüme edildi. Emre Çam ve ekibinin seslendirdiği Aşık Veysel türküleri eşliğinde öğrencilerimizin Veysel şiirlerini okuduğu gecede, programın ardından Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu kokteyl yer aldı.   

Ek Resimler
Bu içerik 22.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 405 kez okundu.