MEZUNİYET TÖRENİNDE GÖREVLİ ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Okulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde görev alan öğrenciler, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun 4 Haziran 2024 Salı günü Balkan Kongre Merkezinde yapılan Mezuniyet Töreninde 452 öğrenci mezun oldu. Törende görev alan 25 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Öğrencilere belgeleri, Mezuniyet Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Ramazan Çelik, MYO Sekreteri Erdal Canbay ve Komisyon Üyesi Öğr. Gör. Orkun Akman tarafından verildi.
Mezuniyet Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Ramazan Çelik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin bu tür organizasyonlarda yer almasının önemine dikkat çekerek, ‘‘Bu bölümden mezun olduğunuzda sadece organizasyon süreci değil, marka yönetimi, algı yönetimi, kriz yönetimi gibi konularla sık sık karşıya geleceksiniz. Dolayısıyla bu tür organizasyonlarda yer almanız, bu süreçleri şimdiden tecrübe etmeniz, mesleğinizde sizi daha deneyimli hale getirecektir. Organizasyonda yer almanız ve süreci başarılı bir şekilde yönetmeniz dolayısıyla Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Hatipler Hocamız nezdinde hepinize teşekkür ediyorum.’’  dedi.

Bu içerik 05.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 191 kez okundu.