ÖĞR. GÖR. DR. MEHMET ARDA YILMAZ’DAN İKİ YENİ KİTAP

Öğr. Gör. Dr. Mehmet Arda Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni çıkan iki kitabını takdim etti.

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet Arda Yılmaz’ın kaleme aldığı “İstatistik Okuryazarlığı Temel Seviye (Temel İstatistik)” ve “Herkes için Ticari Matematik” adlı kitaplar Paradigma Akademi Yayınevi’nden yayımlandı.

Trakya Üniversitesi akademisyenlerinin önemli çalışmalara imza attığını ve alanına katkı sunacak kitapları bilim dünyasına kazandırdığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Değerli Mehmet Arda Yılmaz Hocamın iki önemli kitabı okuyucularla buluştu. Bunlardan biri öğrencilere ders kitabı niteliğinde, diğeri ise her kesimden okuyucuyu kucaklamakta. Değerli hocamı çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bu içerik 20.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 446 kez okundu.