ÖĞRENCİLERİMİZE “KURUMSAL KAYNAK PLANLAMASI (ERP) SERTİFİKASI” VERİLDİ

Okulumuz Dış Ticaret ve Lojistik Programları müfredatında seçmeli ders olarak yer alan ‘Temel Bilgisayarlı Paket Programları’ dersi kapsamında öğrencilerimize bu yıl Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) eğitimi verildi.  Dersi başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz ERP Sertifikası almaya hak kazandı.

Okul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Yönetim Kurulu üyeleri ve öğretim görevlilerinin katılımı ile 22 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşen sertifika töreninde, öğrencilerimiz destekleyici yazılım firması tarafından hazırlanan sertifikalarını aldı.

ERP eğitimi ile sektörde yaygın olarak kullanılan ERP programlarına ilişkin temel düzey veri girişi, kayıt ve raporlama becerisi kazanmış öğrenciler yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Bu içerik 30.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 335 kez okundu.