Etkinlikler
.

ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET HEYECANI COŞKUYLA KUTLANDI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Covid salgını sonrasındaki ilk mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Öğrencilerin mezuniyet heyecanını yaşadıkları tören 27 Mayıs Cuma günü Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Törende Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Edirne SBMYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, MEYOK Başkanı ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Bulgaristan Konsolosluğu Başkonsolos Yardımcısı Roberto Ivanov, çok sayıda akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri de hazır bulundu.    

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Edirne Belediye Bandosu konseriyle başlayan Edirne SBMYO 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni üniversitemiz tanıtım videosunun sunumu ile devam etti. Açılış konuşmasını 2021-2022 Akademik Yılı Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencisi okul birincisi Sahra Tuna yaptı.

Konuşmalarını yapmak üzere sahneye gelen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler, bütün dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgınının ardından düzenlenen ilk mezuniyet töreni olması bakımından bu törenin kendileri için yeniden hayata dönüş anlamı taşıdığını vurguladı ve öğrencilere sağlık ve başarı dileklerini iletti.

Rektör Yardımcımız Prof. Ahmet Hamdi Zafer ise öğrencilere başarı dileklerini ileterek, öğrencileri, aileleri ve öğretim üyelerini tebrik etti. Rektör Yardımcısı Zafer “Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yolları ve bahtlarının açık olmasını diliyorum.” dedi.

Tören dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ile devam etti. Okul birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Sahra Tuna plaketini Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Hatipler’in elinden aldı.

Okul ikincisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Demet Yüceer plaketini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Ahmet Sezgin’in elinden aldı.

Okul üçüncüsü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi İlayda Arda ise plaketini MEYOk Başkanı (Meslek Yüksekokulları Koordinatörü) ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda’nın elinden aldı. Törende ayrıca bölüm birincilerine de ödüller takdim edildi.

Ödüllerinin verilmesinin ardından Edirne SBMYO akademik personeli öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etti. Akademik ve idari personelle öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından mezuniyet töreni öğrencilerin hep bir ağızdan Öğr. Gör. Dr. İsmail İyigün’ün yönetiminde meslek yeminini okumaları ve kep atması ile sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 31.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1253 kez okundu.