ÖĞRETİM ÜYEMİZ DR. MEHMET ARDA YILMAZ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMIMIZI TANITTI

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen "Kariyer Günleri" etkinlikleri çerçevesinde, üniversite adayları için bir tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Edirne’de eğitim veren liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikte, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Arda Yılmaz, Edirne SBMYO Bankacılık ve Sigortacılık Programı hakkında çeşitli bilgiler sundu. Programın amacı, hedefleri, iş imkânı sağlayan sektörler, DGS ile geçilebilecek lisans programları, programda okutulan dersler, iç ve dış paydaşlar konularında bilgilendirmeler yapan Dr. Mehmet Arda Yılmaz öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Etkinlik sonunda Trakya Üniversitesi bünyesinde yer alan diğer bölüm ve programların tanıtımlarına da benzer şekilde devam edileceği belirtildi.

ResimResim

Bu içerik 16.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 340 kez okundu.