Etkinlikler
.

OKULUMUZDA ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine 27 Eylül 2018 tarihinde oryantasyon programı düzenledi.

 

Öğrencilere, Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler tarafından okulun tanıtımı yapıldı. Doç. Dr. Hatipler, öğrencilik değerleri, iyi bir insan olmanın gerekleri, ülkeye katkı ve artı değerler kazandırma ve çevreye duyarlılık konularında öğrencileri aydınlattı.

 
Ardından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Filiz, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda okutulan dersler ve staj konusunda öğrencilere bilgi verdi. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Arda Yılmaz ise eğitim öğretim müfredatı konusunda açıklama yaparak, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bölüm Başkanları Dr. Öğretim Üyesi Duygu Yücel ve Dr. Öğretim Üyesi Gülüm Burcu Dalkıran’ın öğrencilere bölümleri tanıtmalarının ardından öğrenciler Yüksekokul Sekreteri Erdal Canbay eşliğinde, II. Bayezid Külliyesi, Karaağaç Yerleşkesi ve şehrin diğer tarihi yerlerini gezdiler.

 

Ek Resimler
Bu içerik 28.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 809 kez okundu.