ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME SEMİNERİ TAMAMLANDI

Edirrne SBMYO öğretim elemanları, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen eğitim seminerine katıldı. Öğrenci başarısını ölçme ve değerlendirme konulu seminer 12-14 Eylül tarihleri arasında üç günlük bir program kapsamında gerçekleştirildi. Seminer programı, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Binası Konferans Salonu’nda yapılan sunumlara ek olarak çevrimiçi ortamdan da desteklendi. Öğretim elemanlarının eğitim bilimleri çerçevesinde farklı öğretim ve başarı ölçme yöntemlerini tanımalarının amaçlandığı seminer sabah ve öğleden sonra seansları şeklinde gerçekleşti. Uzaktan eğitim, aktif öğrenme, Web 2.0 araçları gibi başlıkların da ele alındığı eğitim programı tamamlayıcı ölçme tekniklerinin değerlendirilmesiyle son buldu.

ResimResimResimResim
Bu içerik 15.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 204 kez okundu.