SANATÇI ENVER ŞENGÜL ŞEHİR TANITIMINDA FOTOĞRAFIN ÖNEMİNİ ANLATTI

Edirne’nin tanıtımında önemli roller üstlenmiş, uluslararası ödüllere sahip fotoğraf sanatçısı Enver Şengül Edirne Sosyal Bilimler MYO öğrencilerine şehirlerin tanıtımında fotoğrafın önemine dair bir konferans verdi. 24 Ekim Salı günü Edirne SBMYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta Edirne SBMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Filiz, Yüksekokul Sekreteri Erdal Canbay ve akademik personel de hazır bulundu.

Fotoğraf sanatçısı Enver Şengül konuşmasında fotoğrafçılığın tarihçesinden günümüzdeki kullanım alanlarına uzanan bilgiler verirken Edirne SBMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri kendisini büyük ilgi ile takip etti. Fotoğrafın şehirlerin tanıtımındaki önemini vurgulayan konuşmasının ardından Edirne’ye dair fotoğraflarından oluşan bir seçkiyi müzik eşliğinde paylaşan Şengül, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Etkinlik Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in fotoğraf sanatçısı Enver Şengül’e sunduğu teşekkür armağanı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu içerik 24.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 211 kez okundu.