Etkinlikler
.

T.Ü. EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MYO ÖĞRENCİLERİ, ÜNİVERSİTELER ARASI LOJİSTİK VAKA YARIŞMASI’NA KATILDI

Edirne Sosyal Bilimler MYO Lojistik Programı’ndan bir öğrenci grubu takım oluşturarak  Mars Logistics tarafından düzenlenen yarışmaya katıldılar.
 
Mars Logistics tarafından bu yıl 17. düzenlenen, Vaka Yarışması ile, tüm üniversite öğrencilerine, takım halinde yarışarak, yaratıcı lojistik çözümleriyle, “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Alanında” ödüller kazanma fırsatı sunulmaktadır. Yarışmanın amacı, araştırmacı, meraklı ve yaratıcı gençlere fikirlerini aktaracağı bir ortam oluşturmak, sektörün sorunlarını üniversite öğrencilerine aktarmak ve öğrencilerin vaka çözümleme becerilerini geliştirmektir.  

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu lojistik programı Öğretim Görevlisi Selçuk Duranlar’ın gayret ve organizasyonuyla, ikinci sınıf öğrencileri Sedef YÜRÜK, Ferhat GÖKALP, Nihat EKİNCİ’den oluşan yarışmacı ekibimiz, Kategori C alanında başvuru yapmış ve kabul edilmişlerdir.

 
İlk vaka her bir takım oyuncuların e-mail adreslerine yollanmıştır. Vaka yorum ve çözümlemeleri 16 Mart 2020’ye kadar raporlanarak gönderilecek ve finalistler 18 Mayıs 2020 tarihinde web üzerinden duyurulacaktır.
 
Her kategori için birincilik ödülü 4.500 TL’dir. Katılımcı yarışmacı sayısının çok yüksek olduğu bu yarışmada öğrencilerimize başarılar diliyoruz.



Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Ek Resimler
Bu içerik 17.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 940 kez okundu.