TODOR KABLESHKOV TAŞIMACILIK ÜNİVERSİTESİ’NDEN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

20-21 Mart tarihlerinde Trakya Üniversitesi ile Sofya Todor Kableshkov Taşımacılık Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen I. Uluslararası Lojistik Sempozyumu ve I. Uluslararası Lojistik Çalıştayı’ dolayısıyla Edirne’ye gelen Todor Kableshkov Taşımacılık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dainela Todorova ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karsimir Krystanov Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Misafirler Edirne SBMYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler ve okul yönetimi tarafından müdürlük makamında ağırlandı.
I. Uluslararası Lojistik Sempozyumu ve I. Uluslararası Lojistik Çalıştayı’nın sempozyum başkanlığını da üstlenen Edirne SBMYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler’i ve sempozyum düzenleme kurulu üyeleri olan Edirne SBMYO öğretim elemanlarını okullarında ziyaret eden Todor Kableshkov Taşımacılık Üniversitesi yetkilileri sempozyumda emeği geçen Edirne SBMYO personeline teşekkürlerini iletti. Söz konusu nezaket ziyaretinde tarafların karşılıklı olarak gerçekleştirebilecekleri diğer çalışmalar ve yapılması planlanan faaliyetler de ele alındı.

Bu içerik 24.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 296 kez okundu.