S
TURİZM ÖĞRENCİLERİ MEZE SUNUMUNU UZMANINDAN ÖĞRENDİ
Edirne SBMYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ikinci sınıf öğrencileri, Yiyecek-İçecek Servisi dersi kapsamında sıcak ve soğuk meze türlerinin yapılışını, sunumunu ve servis edilişini şef Feridun Şahin’den uygulamalı olarak öğrendi. Edirne’de özel bir işletmede şef olarak görev yapan Şahin ile ‘Meze Atölyesi’ etkinliğinde buluşan öğrenciler, levrek marin, soğan dolması, Girit ezmesi, mamzana ve humus mezeleri üzerine uygulamalı bir eğitim aldılar. Öğretim Görevlisi Orkun Akman’ın verdiği ders kapsamında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler eğitim sonrasında ESBMYO müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gülüm Burcu Dalkıran ve Yüksekokul Sekreteri Erdal Canbay ile öğretim elemanları Öğr. Gör. Ender Görgün ve Öğr. Gör. Kıvanç Ada ile bir araya gelerek sunumlarını gerçekleştirdiler.