YANMIŞ YAKILMIŞ TÜRKÜLER ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Devlet Konservatuvarının ortaklaşa düzenlediği “Yanmış Yakılmış Türküler” etkinliği, 19 Mart 2018 tarihinde Devlet Konservatuvarı konser salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Hatipler, MEYOK Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda izleyici katıldı.

Türkülerin hikâyeleri ile birlikte seslendirildiği gecede, müzikte Emre Çam ve ekibi ile Balkan Müzikleri topluluğu, ses ve dekorda Erdoğan Eğmen, hikâyelerin seslendirilmesinde ise çok sayıda öğrencilerimiz görev aldı. Program, Rumeli Edirne Kültür ve Folklor Derneği yöneticilerinin zeybek gösterisi ile son buldu.

Bu içerik 22.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 878 kez okundu.