Etkinlikler
.

18 MAYIS 2018 TARİH VE 30425 SAYILI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN 7143 SAYILI AF KANUNUNDAN YARARLANMAK İSTEYENLER İÇİN AÇIKLAMALAR

1-   7143 Sayılı Af Kanun’dan yararlanmak isteyenler 18 Eylül 2018 tarihine kadar başvurabilirler.

2-    Bu Kanun maddesinin yürürlüğe girdiği tarihte askerlik görevini yapmakta olanların, terhislerini takip eden 2 ay içinde ilişiğinin kesildiği birime başvurmaları halinde bu maddede belirtilen haklardan yararlandırılacaklardır.

3-   Terör suçundan hüküm giyenler ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı nedeniyle ilişiği kesilenler başvuru yapamazlar.   

4-    Başvurular, Meslek Yüksekokulumuza aşağıda belirtilen dilekçe doldurularak, başvuru için gerekli belgeler ile birlikte bizzat veya posta yolu ile yapılacaktır.

5-   Posta ile yapılacak başvuruların, süresi içinde ilgili birime ulaştırılması zorunludur. Postada yaşanabilecek kayıplardan Meslek Yüksekokulumuz sorumlu değildir. Elektronik posta yolu ile başvuru kabul edilmeyecektir.

6-               7143 Sayılı Kanundan yararlanarak kayıt yaptıran öğrencilerden, işi veya ikameti nedeniyle yatay geçiş yapmak isteyenler için açıklamalar daha sonra yayınlanacaktır.

 

 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

 

1-   Lise Diploması  (Okullarından geri alan öğrenciler için).

2-   Askerlik Durum Belgesi (Erkek öğrenciler için)..

3-   Adli Sicil Kaydı

4-   3 adet fotoğraf

5-   Dilekçe

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 24.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1245 kez okundu.