2016/2017 GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME

Sayfayı Yazdır
Yüksekokulumuzu gerek bu yıl kazanan gerekse eski kayıtlı olan öğrencilerimiz, kayıt yenileme işlemlerini
19-23.Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir. Yüksekokulumuzu bu yıl kazanan ve E-kayıt yapan öğrencilerimiz 19-23 Eylül tarihleri arasında evraklarını Öğrenci İşleri Birimine teslim ettikten sonra ders kaydını yapabileceklerdir. İkinci öğretim öğrencileri ve 2 yıllık sürede öğrenimini tamamlayamayan örgün öğretim öğrencileri TEB'e (Türk Ekonomi Bankası) gerekli öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra ders seçimlerini yapacaklardır. Ders seçimleri Trakya Üniversitesi Rektörlüğü internet erişimi ana sayfasındaki Öğrenci biriminin içindeki Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.
Bu içerik 08.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 4925 kez okundu.