2021-2022 Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Başvuruları

Yüksekokulumuzda öğrenim gören ve mezun olmaları için tek dersi kalan öğrenciler için “Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin” 19. Maddesi gereğince, 13.09.2022 Salı günü saat 15:00 da Tek Ders Sınavı yapılmasına Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulunca karar verilmiştir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi aşağıda belirtilen ekten indirilip, yazıcıdan çıktısı alınarak imzalandıktan sonra şahsen Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine veya dijital ortama aktarılıp  ogr69@trakya.edu.tr mail adresine, 09.09.2022 tarihine kadar kendi trakya mail uzantılı mail adresinizden gönderilmelidir.

Dikkat: Okulu bitirme durumunda olup, derslerin tamamını almış olup da, kaldığı sadece bir dersi olan öğrenciler tek ders sınavına girebilir. Ders kesmiş olan öğrenciler kestikleri bu dersten tek ders sınavına giremezler. (1. sınıf öğrencileri tek ders sınavına giremez.)

Bu içerik 22.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1378 kez okundu.