2023-2024 YILI GÜZ YARIYILI TEK DERS SINAV BAŞVURULARI

Yüksekokulumuzda öğrenim gören ve mezun olmaları için tek dersi kalan öğrenciler için “Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin” 19. Maddesi gereğince, 23.02.2024 Cuma günü saat 14:30 da Tek Ders Sınavı yapılmasına Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulunca karar verilmiştir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi aşağıda belirtilen ekten indirip, yazıcıdan çıktısı alınarak imzalandıktan sonra şahsen Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine dilekçeyi vererek veya dijital ortama aktarılıp  ogr69@trakya.edu.tr mail adresine, 21.02.2024 tarihine kadar mail göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

Dikkat: Okulu bitirme durumunda olup, derslerin tamamını almış olup da, kaldığı sadece bir dersi olan öğrenciler tek ders sınavına girebilir. Ders kesmiş olan öğrenciler kestikleri bu dersten tek ders sınavına giremezler. (1. sınıf öğrencileri tek ders sınavına giremez.)

Ek Dosyalar
Bu içerik 14.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 605 kez okundu.